مواد لازم :
کره 30 گرم
شکلات سفید 250 گرم
بادام پودر شده 1 پیمانه
اسانس بادام 1 قطره
عسل 1 قاشق سوپخوری
شکلات برای تزیین 100 گرم
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه :
شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .
بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.
منبع :chibokhorim.ir