طرز تهیه کوکی فنجانی پر شده با نوتلا

koki

شیرینی پزی،طرز تهیه کوکی فنجانی پر شده با نوتلا ،من شنیده بودم که میشه خمیر کوکی رو داخل قالب مافین درست کرد؛ به خاطر همین تصمیم گرفتم این کار رو امتحان کنم. بعد به فکرم رسید که داخل کوکی ها نوتلا هم بریزم تا خوشمزه تر بشن. برای این کار بهتر دیدم که از یه خمیر کوکی کم شیرین استفاده کنم و خمیر رو توی پودر قند نغلتونم تا زیاد شیرین نشه. توی این کاردستی می خوام نحوه ی درست کردن این کوکی های خوشمزه رو با شما به اشتراک بذارم؛ امیدوارم که خوشتون بیاد.

مرحله 1

– 1 فنجان کره ی نرم شده

– 1 فنجان شکر سفید

– 1 فنجان شکر قهوه ای

– 2 عدد تخم مرغ

– 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

– 3 فنجان آرد همه منظوره

– 1 قاشق چایخوری جوش شیرین

– 1/2 قاشق چایخوری نمک

– مقداری نوتلا ( یا شکلات صبحانه )

مرحله 2

طرز تهیه کوکی،کوکی فنجانی

1. فر رو از قبل با دمای 350 درجه ی فارنهایت ( یا 175 درجه ی سانتی گراد ) گرم کنید.

2. قالب مافین تون رو با روغن یا کره چرب کنید. ( مگر اینکه قالب تون نچسب باشه. )

3. کره و هر دو نوع شکر رو داخل یه کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوطی نرم و کمی پف دار داشته باشید.

4. بعد تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط بشن.

5. حالا مواد خشک ( آرد و نمک و جوش شیرین ) رو با هم الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

6. از خمیر گلوله هایی به قطر 1.5 اینچ درست کنید.

7. حالا گلوله ها رو داخل قالب مافین قرار بدید و به مدت 10 – 12 دقیقه بپزید تا طلایی بشن. اما مواظب باشید که لبه های کوکی ها زیاد تیره نشن.

8. وقتی کوکی ها رو از فر خارج کردید، اجازه بدید حدود 2 دقیقه بمونه. بعد ته یه لیوان کوچیک یا یه وسیله ی مشابه یا قاشق رو روی اون ها فشار بدید تا حفره ای ایجاد بشه. بعد داخل هر کوکی حدود یه قاشق غذاخوری نوتلا بریزید. نوتلا به سرعت شروع به ذوب شده می کنه و می تونید با قاشق خوب پخشش کنید تا همه جای حفره رو پر کنه.

9. بعد از اینکه کارتون تموم شد، بذارید کوکی ها حدود 15 – 20 دقیقه داخل قالب بمونه تا سرد بشه. بعد از این مدت اون ها رو از قالب خارج کرده و نوش جان کنید!

نوتلا حدود 1 ساعت بعد کاملاً سفت میشن و برای جابجایی کوکی ها مشکلی نخواهید داشت.

این چند تا نکته می تونه تو درست کردن کوکی ها بیشتر کمک تون کنه :

+ برای اینکه بتونید نوتلا رو داخل کوکی ها بریزید، بعد از پخت و بلافاصله بعد از اینکه کوکی ها رو از فر خارج کردید،  یه لیوان کوچیک رو روی اون ها فشار بدید تا یه کم گود بشن و حفره ی مناسبی برای ریختن نوتلا ایجاد بشه. البته می تونید برای این کار از یه استکان یا پشت قاشق هم استفاده کنید.

+ وقتی که نوتلا رو داخل حفره ی کوکی ها می ریزید، بهش دست نزنید؛ یه کم صبر کنید تا گرمای کوکی ها نوتلا رو ذوب کنه. بعد از اینکه تمام کوکی ها رو پر کردید، می بینید که نوتلای داخل اولین کوکی کاملاً ذوب شده؛ حالا می تونید با قاشق یه کم پخشش کنید تا حفره رو کاملاً پر کنه. بعد از چند ساعت که کوکی ها بمونن دوباره نوتلای داخل اون ها سفت می شن. این کوکی ها رو می تونید برای چند روز نگه دارید.

+ بعد از اینکه کوکی ها سرد شدن، یه کم اون ها رو تکون بدید تا به راحتی از قالب جدا بشن. اما اگه دیدید چسبیدن، با استفاده از یه چاقو می تونید به آرومی کناره های کوکی رو از قالب جدا کنید.

منبع : kardasti.net

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up