برانیز شکلاتی با مغز گردو

مجله آشپزی مثبت – مهشید امیری: اگر عاشق شکلات هستید و حتی کیک و شیرینی های مورد علاقه تان هم نوع شکلاتی آنهاست، برانیز را حتما خورده اید . البته برانیز هم مدل های مختلف دارد. این مدل آن را از دست ندهید.برانیز شکلاتی با مغز گردو

مواد لازم

  • 150 گرم آرد
  • 120 گرم کره
  • 175 گرم شکلات تلخ  تخته ای
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 90 گرم شکر
  • 3 ق س پودر کاکائو
  • 4 /1 پیمانه مغز گردو خردشده
  • 8 /1 ق چ بیکینگ‌پودر
  • 8  /1 ق چ وانیل

مواد لازم برای تهیه رویه:

  • 100 گرم شکلات تخته‌ای شیری
  • 3 ق س روغن مایع
  • شکلات تزئینی به مقدار لازم

طرز تهیه رویه:

در ظرف مناسبی شکلات و روغن بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تاکمی خنک شود.

طرز تهیه:

1- ابتدا  فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل 20×30 را روی سینی فر قرار دهید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس آن را کاملاً چرب کنید. حالا در ظرف مناسبی آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید سپس آن را کنار بگذارید.

2- در ظرف دیگری کره، شکر و شکلات تخته‌ای را بریزید سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات و کره آب‌شده و به‌خوبی باهم مخلوط شوند، سپس آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.

3- در یک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ ها و وانیل را باهمزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.اکنون کم‌کم مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند سپس داخل مواد را کمی گود کنید و مایع شکلاتی خنک شده و مغز گردو را به آن بیفزایید. اکنون مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعدازاینکه برانیز آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و برش دهید. برانیز را با مواد رویه که از قبل آماده کرده بودید و شکلات  تزئین کنید.

منبع: chehnews.ir

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up