بعضی از میوههای خوشمزه و پرخاصیت محدودیت زمانی دارند «به» هم یکی از همین میوههاست. حالا وقت به نیست اما مربای به که هست. پس به را فراموش نکنید. شما میتوانید مانند پیشنهاد زیر دسر یا شیرینیای با مربای به درست کنید که هم خوشمزه است و هم خوشترکیب، در ضمن آن را میتوانید در فصلهای دیگر هم بپزید فقط کافی است همیشه مربای به در یخچال داشته باشید.
مواد لازم
- 300 گرم آرد
- 200 گرم کره
- 200 گرم شکر
- 8/1 قچ وانیل
- 2 عدد تخممرغ
- 4ـ3 قس مربای به
- زعفران دمکرده مقداری
طرز تهیه:
1. کره را در محیط بیرون از یخچال بگذارید تا کمی نرم شود، بعد آن را در کاسهای بزرگ ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. حالا با نوک انگشت کره و آرد را مخلوط کنید تا به شکل خردههای نان دربیاید.
2. شکر و وانیل را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. یکی از تخممرغها را بشکنید و به کاسه اضافه کنید و خوب به همراه دیگر مواد ورز دهید تا به شکل خمیری دربیاید. خمیر را در کیسهای گذاشته، در آن را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
3. در این فاصله مربای به را در صافی بریزید تا شیره مربا جدا شود. قالب پای را آماده و کمی آن را چرب کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و بعد از کمی ورز دادن به دو قسمت تقسیم کنید.
4. روی سطحی تمیز، کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آرد با کمک وردنه باز کنید تا به اندازه قالب پای دربیاید. قالب را روی خمیر بگذارید و دور خمیر را به اندازه قالب ببرید. خمیری را که به شکل قالب درآمده در قالب چربشده بگذارید و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
5. روی لایه اول خمیر، مربای بدون شهد ریخته و خوب روی سطح خمیر پخش کنید. لایه دوم خمیر را به همان صورت توضیح دادهشده به فرم و اندازه قالب درآورید و بعد روی لایه مربای به پهن کنید.
6. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر رویی را هم مثل خمیر زیری با چنگال سوراخ سوراخ کنید. تخممرغ دوم را هم شکسته و در کاسهای با چنگال هم بزنید، کمی زعفران هم اضافه کنید.
7. تخممرغ و زعفران را با قلمموی آشپزخانه روی خمیر رویی بمالید و قالب را در فر به مدت 45 دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و بعد از کمی خنک شدن برش زده، سرو کنید.
منبع : مجله سیب سبز ـ مجله خبری چه نیوز