مواد لازم :
پودر شکر: 200 گرم
گلاب : 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری
هلوی بدون پوست و تازه و نرم : 6 عدد متوسط
شیر : یک لیتر
خامه : 300 گرم
شکر : 25 گرم
طرز تهیه :
شیر و 250 گرم شکر و گلاب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت بر می داریم تا مقداری سرد شود. در حین سرد شدن، هلوها را پوست کنده و له می کنیم و با آبلیمو و خامه و پودر شکر می زنیم تا فرم بگیرد. بعد آن را به مواد بستنی که اکنون ولرم شده است اضافه می کنیم و به آرامی بهم می زنیم و مواد را در ظرف پلاستیکی در دار می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. حالا آن را بیرون می آوریم و بهم می زنیم و در فریزر قرار می دهیم. 3 بار با فاصله این کار را تکرار می کنیم تا حالت بستنی بگیرد. می توانیم در آخر با چند هلو نصفه شده و بدون پوست روی آنرا تزئین کنیم.