رانیز یکی از محبوبترین کیکها برای آنهایی است که عاشق شکلات هستند. حالا تصور کنید داخل آن گردو هم ریخته باشند. چه میشود؟
مواد لازم
- 150 گرم آرد
- 2/1 قچ بیکینگ پودر
- 175 گرم شکلات تلخ
- 90 گرم شکر
- 120 گرم کره
- 3 عدد تخممرغ
- 8/1 قچ وانیل
- 3 قس سرپر پودر کاکائو
- 4/1 پیمانه مغز گردوی خرد شده
مواد لازم برای روی کیک
- 100 گرم شکلات شیری
- 3 قس روغن مایع
- مقداری چیپس شکلاتی برای تزیین
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
2. آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و الک کنید. در ظرفی، کره، شکر و شکلات تلخ را مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم بگذاریدو تا آب شدن شکلات و کره مخلوط را هم بزنید. پس از اینکه مخلوط یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید.
3. تخممرغها را شکسته و در ظرفی بریزید. بعد وانیل را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود. وسط مخلوط آردی را گود کرده، مایه شکلات و تخممرغ را در آن ریخته و با همزن مواد را با هم مخلوط کنید.
4. حالا مغز گردو را به مایه کیک افزوده و آن را در قالب بریزید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 دقیقه حرارت دهید تا بپزد. در این فاصله مواد رویه کیک را آماده کنید.
5. شکلات شیری را با روغن در ظرفی ریخته و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا شکلات آب شود. مخلوط را دائم هم بزنید.کیک که پخت، آن را از فر بیرون آورده و با مواد رویه تزیین کنید.
منبع: مجله سیب سبز و مجله خبری چه نیوز