مواد لازم :
تخم مرغ : 3 عدد
آرد گندم : 500 گرم
شیر : 1 و نیم پیمانه
بستنی با طعم دلخواه : 500 گرم
مغز گردو : به میزان دلخواه
روغن مایع : 100 گرم
خامه : به میزان لازم
میوه های حلقه شده : به میزان لازم
شکلات تخته ای تیره : 150 گرم
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا مایه ای کرم رنگ و یک دست بدست آید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از آن شیر را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن به تدریج آرد را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا گلوله های آرد به خوبی باز شود و خمیر یک دست باشد. حالا مایه کیک را درون قالب بریزید. فر را روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود و کیک را به مدت 75 دقیقه درون فر بگذارید تا خوب پخته و پف دار شود. بعد از آن اجازه دهید کیک خوب خنک شود و بعد از خنک شدن آن را از قالب بیرون آورید و با چاقوی تیز به سه لایه افقی برش زنید. لایه ها را بردارید و بستنی را روی لایه اول خوب پهن و صاف کنید و حلقه های میوه و گردوهای خرد شده را روی بستنی بچینید تا سطح آن کاملا پوشیده شود. خامه ی آماده را از یخچال بیرون آورید و روی میوه ها یک لایه خامه بریزید و با قاشق صاف کنید. روی لایه بعدی هم همین مواد را بریزید و لایه سوم را روی کیک بگذارید. کیک را به مدت سه ساعت درون فریزر بگذارید تا لایه ها به هم بچسبد. بعد از آن کیک را بیرون آورید و با شکلات آب شده روی آن را پوشش دهید و با خامه و میوه های تازه تزئین کنید. کیک بستنی آماده سرو است.