مجله آشپزی مثبت: اگر می خواهید دل آن دسته از افرادی که عاشق طعم قهوه و شکلات هستند را به دست بیاورید، لازم نیست حتما یک فنجان قهوه درست کرد ه و همراه با یک تکه کیک کاکائویی سرو کنید. شما می توانید کیکی درست کنید که هر دوی این ماده خوشمزه را داشته باشد. خواهید دید که چقدر کیف می کنند و شما چه جایی در دلشان پید ا می کنید.
مواد لازم
- 1 پیمانه قهوه غلیظ
- 10 ق س کره آب شد ه
- 1 پیمانه شکر سفید
- 4 /3 پیمانه شکر قهوهای
- 3 /2 پیمانه خامه
- 4 /3 پیمانه پود ر کاکائو
- 2 عد د تخممرغ
- 2 ق چ پود ر وانیل
- 2 /1 1 پیمانه آرد
- 2 /1 ق چ بیکینگپود ر
- 2 /1 ق چ نمک
- 2 ق چ د ارچین
- مقد اری شکلات سفید آب شد ه
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 6 عدد قالب کوچک را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. در یک ظرف مناسب آرد، بیکینگپودر، نمک و دارچین را بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس آنها را الک کنید.
2. در یک قابلمه یا شیرجوش قهوه را با کره مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره آب شود. حالا شکرها و پودر کاکائو را بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر ها کاملاحل شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
3. مواد داخل قابلمه را داخل یک ظرف بریزید، سپس تخممرغ ها، خامه و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مواد اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. مایه را داخل قالبها بریزید و آنها را به مدت 18 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
4. بعدازاینکه کیکها را از فر درآوردید و کاملا خنک شدند، آنها را با شکلات سفید آب شده تزیین کرده ، سرو کنید.
منبع : برترینها و چه نیوز