طرز تهیه نان آلمانی مارمالادی

 

نان آلمانی مارمالادی

نان مربایی برای عصرانه سرد !

مواد لازم :

شیر : 1 لیوان

خمیر مایه : 1 بسته

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 1 استکان

روغن جامد : 100  گرم

نمک : به مقدار لازم

شکر : 1 استکان

آب ولرم : 1 لیوان

آرد : به میزان لازم

مواد درون نان :

مارمالاد یا مربا : 1 کاسه

طرز تهیه :

ابتدا خمیر مایه و آب ولرم را با هم مخلوط کنید تا خمیر حل شود. سپس شیر، روغن مایع، روغن جامد، شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن به آرامی آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست آید. باید به خمیر یک ساعت استراحت دهید. بعد از این مدت از خمیر به اندازه تخم مرغ بردارید و بعد از آرد پاشی کردن در دست تان قرار دهید و درون آن مربا بریزید و خمیر را ببندید. تمام خمیر را به این صورت درست کنید و در سینی فر کاغذ روغن بیندازید و خمیرها را بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار دهید تا پخته شود. نان آلمانی مارمالادی آماده سرو است.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up