طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی

باواریای سه رنگ نسکافه و شکلات !

طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی

دسر سه رنگ شکلاتی,طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی

باواریای سه رنگ نسکافه و شکلات !

مواد لازم :

پودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوری

نسکافه : 1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری

وانیل : کمی

زرده تخم مرغ : 6 عدد

شیر : 2 و نیم پیمانه

شکر : 4/3 پیمانه

آب سرد : نصف پیمانه

خامه فرم گرفته : 2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی حرارت غیرمستقیم آب کنید. وقتی شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس به آرامی به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (نیاز نیست از همزن استفاده کنید) در انتها خامه را آرام آرام اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با کاکائو ، یک قسمت را با نسکافه محلول در آب مخلط کنید. باواریای کاکائویی را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد. در مرحله بعد باواریای نسکافه ای را روی قسمت کاکائویی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید و در مرحله بعدی باواریای وانیلی را بریزید. دسر را برای 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. باواریای سه رنگ آماده سرو است. می توانید روی باواریای را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up