باواریای سه رنگ نسکافه و شکلات !
طرز تهیه دسر سه رنگ شکلاتی
باواریای سه رنگ نسکافه و شکلات !
مواد لازم :
پودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوری
نسکافه : 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : کمی
زرده تخم مرغ : 6 عدد
شیر : 2 و نیم پیمانه
شکر : 4/3 پیمانه
آب سرد : نصف پیمانه
خامه فرم گرفته : 2 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی حرارت غیرمستقیم آب کنید. وقتی شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس به آرامی به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (نیاز نیست از همزن استفاده کنید) در انتها خامه را آرام آرام اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با کاکائو ، یک قسمت را با نسکافه محلول در آب مخلط کنید. باواریای کاکائویی را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد. در مرحله بعد باواریای نسکافه ای را روی قسمت کاکائویی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید و در مرحله بعدی باواریای وانیلی را بریزید. دسر را برای 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. باواریای سه رنگ آماده سرو است. می توانید روی باواریای را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.