طرز تهیه تارت نارنگی

درست کردن تارت نارنگی,طرز تهیه شیرینی های پاییزی

برای داشتن یک شیرینی پاییزی خوش طعم می توانید تارت نارنگی درست کنید

تارت یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان آن را درست کنید.

 

طرز تهیه تارت نارنگی :

فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
تمام مواد  لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
در یک قالب مخصوص 28 سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.
مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت 7-8 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.

یک چهارم  فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای  را در کاسه  هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.

آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.
مواد آماده شده را  از روی حرارت بردارید.

به مقدار کمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.
سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن  پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.

منبع : khorasannews.com

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up