مواد لازم:
سیب خوراکی رنده شده 5 عدد متوسط
کره نرم شده یا روغن 120 گرم
بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
آرد 250 گرم
شکر 120 گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمک مقداری
وانیل مقداری
طرز تهیه:
سیبها را پوست گرفته رنده کرده و کمی آبلیمو به آن می زنیم تا سیاه نشود و سپس آب آنها را می گیریم . تخم مرغها و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا سفیده رنگ شود. روغن یا کره نرم شده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط و الک می کنیم. سیب رنده شده ، دارچین ، نمک و شیر را به مواد تخم مرغی افزوده و همه مواد را مخلوط می کنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را افزوده و آرام مواد را مخلوط می کنیم و در ظرف کیک از قبل از آماده شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه در طبقه وسط قرار می دهیم تا در مدت 50 تا 60 دقیقه پخته شود.