(غذای بدون روغن و رژیمی)
مواد لازم:
فلفل دلمه ای رنگی بزرگ : یک عدد نگینی
فلفل و ادویه: به میزان لازم
تخم گشنیز: کمی خرد شده: یک قاشق مرباخوری
آب: 2 تا 3 لیوان
رب انار: یک و نیم قاشق غذاخوری
گوشت نگینی متوسط : 400 گرم
پیاز : 2 عدد رنده شده
سس خردل: کمی
جعفری: 2 قاشق سوپخوری
گردو چرخ شده : نصف پیمانه
نمک: مقداری
طرز تهیه:
داخل کاسه ای پیاز رنده شده را با فلفل دلمه ای ریز شده و فلفل و ادویه با تخم گشنیز، جعفری خرد شده، گردو چرخ شده ، رب انار و آب کاملاً مخلوط می کنیم و گوشت ها را به مواد اضافه می کنیم و دو تا سه ساعت در مواد می خوابانیم . سپس گوشت ها را هم می توانیم به سیخ بکشیم و هم می توانیم با مواد داخل قابلمه ای بریزیم و با حرارت ملایم بگذاریم بپزد و در آخر مرحله کمی آبلیمو و جعفری خرد شده تازه همراه نمک به مواد اضافه می کنیم و همراه نان مصرف می کنیم.