با لیموناد هندوانه حسابی خنک شوید

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت سوران: در روزهای گرم تابستونی هیچ چیز به اندازه یه نوشیدنی خنک نمیتونه دلچسب باشه، بخصوص که پای هندونه هم در میون باشه دیگه نمیشه ازش گذشت.

موادلازم:

  • آب سرد 4 پیمانه
  • یخ به مقدار لازم
  • شکر (دانه ریز) 2/3 پیمانه
  • آب لیموترش (تازه) 3/4 پیمانه
  • هندوانه (خرد شده و بدون دانه) 6 پیمانه
  • برگ نعنا (جهت تزیین) مقداری

لیموناد هندوانه

طرز تهیه:

1. هندوانه را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود.

2. سپس آب سرد +شکر+ آب لیمو ترش را اضافه نموده کمی هم زده مجددا چند پالس باهم مخلوط میکنیم.

3. در لیوان های مورد نظر یخ ریخته و لیموناد را داخل لیوان ها میریزیم و با چند برگ نعناع تازه تزیین میکنیم.

لیموناد هندوانه


نکات:

1– مقدار شکرذکر شده تقریبی است میتوانید با توجه به ذائقه خودتون اضافه یا کم کنید.

2- در مرحله اول بعداز میکس شدن هندوانه برای نتیجه بهتر میتوانید از صافی رد کنید و مجددا داخل دستگاه ریخته و بقیه مواد را اضافه کنید.

3- حتما از لیوترش تازه استفاده کنید.

لیموناد هندوانه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up