مواد لازم برای 4 نفر :
سینه مرغ بی استخوان : 1 عدد کامل
پیاز : 1 عدد متوسط
تخم مرغ: 1 عدد کامل
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ کنید تا کاملاً یک دست شوند ، می توانید 2 یا 3 بار گوشت را چرخ کنید (می توانید به جای چرخ گوشت از انواع میکسر یا غذاساز استفاده کنید، ولی گوشت را جدا میکس کنید و پیاز را جدا میکس کنید چون مرغ و گوشت با هم میکس نمی شوند.)
بعد آرد سوخاری، تخم مرغ ، زعفران و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند دقیقه کاملاً ورز دهید. (کمی سماق هم به آن اضافه کنید هم عطر بهتری می توان و هم فشار خون را تنظیم می کند)
کمی روغن در تابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود، مقداری از مخلوط را به شکل مستطیل هایی به قطر حداکثر نیم سانتیمتر و طول حدود 20 سانتیمتر (تقریباً کباب لقمه ای) در آورید و در روغن هر دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ کنید، می توان از قالب هایی با شکل های مختلف ستاره ای و گلی و غیره استفاده کنید ولی مواظب باشید قطر آن از نیم سانت بیشتر نشود.
برای تزئین می توان از هویج پخته شده و خیار شور و جعفری در کنار ظرفی که کباب را کشیده اید استفاده کنید یا کباب ها را در ظرف مناسب چیده و همراه برنج یا نان سرو کنید.