شله زرد

shole-zard02

مواد لازم:

برنج 7 پیمانه

زعفران آبگرفته غلیظ شده با هل یک مثقال

شکر 300 . 2  کیلوگرم

روغن 100 گرم

کره یک قالب 100 گرمی

آب 14 پیمانه

دارچین به مقدار لازم برای تزئین

خلال بادام 150 گرم

نمک یک دوم قاشق چایخوری

خلال پسته و بادام 50 گرم برای تزئین

گلاب و عرق بهارنارنج 1 پیمانه از هر دو

طرز تهیه :

ابتدا برنج را سه چهار بار می شوئیم و 4 برابر برنج آب ریخته با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. وقتی مغز آن پخته شد شکر را با کمی آب جوش آورده و داخل قابلمه ریخته و روغن آب شده همراه کره را هم به آن اضافه می کنیم. در آخر زعفران آبگرفته و هل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم. خلال بادامها را هم داخل آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرام آرام هم می زنیم تا جا بیفتد و آب نیندازد.

آب شله زرد نباید زیاد باشد و یا کم باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل.

بعد از کشیدن در ظروف مورد نظر با دارچین و خلال بادام و پسته روی آنرا تزئین می کنیم.

shole-zard

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up