تارتلت عسل و بادام زمینی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شرینی – مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.

مواد لازم میانی تارتلت:

 

  • کره نرم  120 گرم
  • شکر دانه ریز  160 گرم
  • تخم مرغ ریز  2 عدد
  • رنده پوست لیمو تازه   2 ق چ
  • آب لیموی تازه   2 ق س
  • عسل  170 گرم
  • بادام زمینی خام   230 گرم
  • نمک  یک پنس

مواد خمیر تارتلت:

 

  • آرد سرد  230 گرم
  • کره سرد فریزری  210 گرم
  • تخم مرغ  یک عدد
  • اسانس لیمو  یک چهارم ق چ
  • پودر شکر  2 ق س
  • آب یخ  یک دوم ق س
 

تارتلت عسل و بادام زمینی

 

طرز تهیه خمیر تارتلت:

 

1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

 

2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

 

3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

 

4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

 

5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.

 

6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارتلت:

1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

 

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

 

3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

 

4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.

 

5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/651957/تارتلت-عسل-و-بادام-زمینی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up