با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
تیرامیسوی ماست و شکلات، دسر خامه ای بی نظیر
در بین دسرهای مختلفی که در کافه ها سرو می شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی ها هر ابتکاری که به خرج داده اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده است. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم برای تیرامیسوی ماست و شکلات :
خامه | یک پیمانه |
پنیر خامه ای | 190 گرم |
ماست | یک چهارم پیمانه |
دنت شکلاتی | یک دوم پیمانه |
پودر شکر | یک سوم پیمانه |
آب | یک پیمانه |
پودر قهوه | 4 قاشق سوپخوری |
اسانس بادام | یک قاشق چایخوری |
بیسکویت لیدی فینگر | به مقدار لازم |
خامه فرم گرفته | به مقدار لازم |
پودر کاکائو | به مقدار لازم |
طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات :
خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.
پودر شکر را اضافه کنید.
خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.
بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.
مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود. قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.