طرز تهیه کیک پودینگ موکا

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

کیک پودینگ موکا, نحوه پخت کیک پودینگ موکا

مواد لازم :

 آرد  یک پیمانه
پودر کاکائو  یک پیمانه
 بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
 شکر سفید  سه چهارم پیمانه
 شیر پرچرب یک پیمانه
شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده 115 گرم
نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ یک عدد
وانیل کمی
قهوه دم کرده سه چهارم پیمانه

طرز تهیه :
_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.

_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.

منبع : khorasannews.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up