با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

مواد لازم :
| آرد | یک پیمانه | 
| پودر کاکائو | یک پیمانه | 
| بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری | 
| شکر سفید | سه چهارم پیمانه | 
| شیر پرچرب | یک پیمانه | 
| شکر قهوه ای | سه چهارم پیمانه | 
| کره بدون نمک آب شده و خنک شده | 115 گرم | 
| نمک | یک چهارم قاشق مرباخوری | 
| تخم مرغ بزرگ | یک عدد | 
| وانیل | کمی | 
| قهوه دم کرده | سه چهارم پیمانه | 
طرز تهیه :
_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.
_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.
_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.
_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
منبع : khorasannews.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





