طرز تهیه فرنی؛ دسر لذیذ و مقوی

فرنی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که قدمت آن به بیش از ۴۵۰۰ سال قبل برمی‌گردد. این دسر ساده و مغذی که معمولاً به عنوان وعده‌ای مقوی برای بچه‌ها و بزرگ‌ترها سرو می‌شود، با طرز تهیه آسان و مواد اولیه در دسترس آماده می‌شود.

طرز تهیه فرنی؛ دسر لذیذ و مقوی

مواد لازم :

  • ۱ پیمانه آرد برنج
  • ۴ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه شکر
  • وانیل به مقدار دلخواه
  • دارچین و خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه فرنی :

۱. در یک قابلمه، شیر را گرم کرده و کم‌کم شکر را به آن اضافه کنید.
۲. آرد برنج را به آرامی در شیر حل کنید تا گلوله‌های آن از بین برود.
۳. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد.
۴. بعد از غلیظ شدن، وانیل را اضافه کنید.
۵. فرنی را در ظرف سرو ریخته و با دارچین و خلال پسته تزئین کنید.

حالا شما می‌توانید با این دسر خوشمزه از مهمانان خود پذیرایی کنید. فرنی را به عنوان یک دسر محبوب در کنار چای میل کنید و لذت ببرید. فراموش نکنید که این دستور ساده در “مجله اینترنتی برگک” را حتما امتحان کنید!

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up