اصیل‌ترین اسپاگتیِ ایتالیا برای شام امشب

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

این اسپاگتی یکی از اصیل‌ترین اسپاگتی‌های ایتالیاست. ترکیب گوجه‌فرنگی و پنیر، طعم بی‌نظیری به این غذا می‌دهد. در صورت تمایل این غذا را با گوشت چرخ‌کرده هم می‌توانید درست کنید.

مجله آشپزی مثبت: این اسپاگتی یکی از اصیل‌ترین اسپاگتی‌های ایتالیا ست. ترکیب گوجه‌فرنگی و پنیر، طعم بی‌نظیری به این غذا می‌دهد. در صورت تمایل این غذا را با گوشت چرخ‌کرده هم می‌توانید درست کنید.

اسپاگتی با سس ماریانا

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 بسته اسپاگتی 500 گرمی
  • 7 عدد گوجه‌فرنگی
  • 3 ق س کره آب‌شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 2 ق س ریحان خردشده
  •  ق چ پودر آویشن
  •  پیمانه زیتون بدون هسته
  • 2-1 ق س آب‌لیمو
  • 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1.  در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را داخل آن بریزید. صبر کنید تا اسپاگتی کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

2.  در یک تابه گود کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در این میان 5 عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید. 2 عدد باقیمانده را هم پوست گرفته و خرد کنید.

3. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، گوجه‌فرنگی رنده شده را همراه با نیمی از پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. صبر کنید تا سس کمی غلیظ شده و به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌های خردشده را همراه با ریحان خردشده، آب‌لیمو و زیتون داخل تابه بریزید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا به خورد هم بروند.

4.  بعد از حدود 5 تا 7 دقیقه اسپاگتی را داخل تابه بریزید. به‌آرامی مواد را هم بزنید تا سس به خورد اسپاگتی برود. بقیه پودر آویشن را هم اضافه کنید. در انتها پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. اسپاگتی را همراه با سس داخل ظرف مرود نظرتان بریزید و سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/308125/اصیل‌ترین-اسپاگتیِ-ایتالیا-برای-شام-امشب

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up