دسر سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

Baked-Stuffed-Apples-with-Maple-Cream

این سیب‌ها با وجود موادی همچون خرما و گردو بسیار خوشمزه خواهد بود. شما می‌توانید این دسر خوشمزه را با کمی خامه سرو کنید .

زمان آماده سازی: کمتر از یک ساعت

برای چهار نفر

مواد لازم:

  • چهار عدد سیب پوست کنده
  • هشت عدد خرمای خشک خرد شده
  • یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده
  • یک پیمانه شربت سیب
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • یک دوم پیمانه پنیر ماسکارپونه ایتالیایی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری شربت افرا

طرز تهیه:

1.ابتدا فر خود را با دمای 375 درجه از قبل گرم کنید.

2.از یک قاشق اسکوپ استفاده نمایید و داخل سیب را خالی کنید. حالا سیب را در داخل سینی فر بگذارید.

3.گردو و خرما را با هم ترکیب کنید و مواد را داخل سیب‌ها بگذارید. یک دوم قاشق غذاخوری کره روی آن‌ها بریزید و سپس یک قاشق غذاخوری شکر روی آن‌ها بپاشید.

4.شربت سیب(آب سیب) را در داخل سینی فر بریزید و سپس سیب‌ها را به مدت 45 دقیقه بپزید.هر 15 دقیقه یکبار شربت را روی سیب‌ها بریزید تا خشک نشود.

5.پنج دقیقه انتهایی کار، پنیر و شربت افرا را با یکدیگر ترکیب کنید. سیب را خارج کنید و این دو ترکیب را روی سیب بریزید و به صورت گرم سرو نمایید.

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up