برنج سرخ کرده با میگو

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.

وب‌سایت آوای سلامتی: عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.

مواد لازم:

  •  برنج دانه بلند : 300 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  •  آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
  •  پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : 4 عدد
  •  سیر , له شده : 1 حبه
  •  قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : 125 گرم
  •  سس صدف : 2 قاشق غذاخوری
  •  شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : 200 گرم
  •  میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : 250 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری

برنج سرخ کرده با میگو

طرز تهیه  :

1. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .

2. هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه 2 قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .

3. 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل 2/5 سانتیمتری ببرید .

4. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

5. سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

6. برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/329802/برنج-سرخ-کرده-با-میگو

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up