طرز تهیه تخم مرغ شکم پر

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

درست کردن تخم مرغ شکم پر, نحوه درست کردن تخم مرغ شکم پر

تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه است

تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.

مواد لازم برای تخم مرغ شکم پر :

 تخم مرغ پخته 2 عدد بزرگ
پیازچه ریز شده 2 قاشق مرباخوری
 جعفری خرد شده  2 قاشق مرباخوری
 خردل یک دوم قاشق مرباخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ( کچاپ ) 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زیتون سیاه 5 عدد

طرز تهیه تخم مرغ شکم پر :
تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج می کنیم.
زرده را با چنگال له کرده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود.

می توانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
مواد را پس از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو می کنیم.

نکات مهم برای درست کردن تخم مرغ شکم پر :
* دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.
* تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید. دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده مهم است.
* با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتان کم یا زیاد نمایید. اما دقت کنید که بافت از بین نرود.

منبع : peymooneh.com

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up