بفرمایید هات چاکلتِ داغ

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت پیمونه: هات چاکلت یا شکلات داغ یک نوشیدنی پر طرفدار و خوشمزه است . شکلات خواص بسیار زیادی دارد و برای بدن بسیار مفید است . این روش تهیه شاید بیشتر در منزل کاربرد داشته باشد.

مواد لازم:

  •     شکلات خالص  80 گرم
  •     شیر  1 پیمانه
  •     نسکافه  یک دوم ق.م
  •     پودرکاکائو   1 قاشق غذاخوری
  •     خامه  2 قاشق غذاخوری
  •     شکر  به میزان لازم

هات چاکلت

طرز تهیه:

   1- خامه را روی حرارت ملایم قرار داده تا زمانی که حرارت خامه کمی بالا رفت و اطراف آن شروع به حباب زدن نماید .

   2- شکلات های خرد شده یا رنده شده ، پودر نسکافه و پودر کاکائو را افزوده . اگر قصد اضافه کردن شکر بسته به ذائقه خود دارید ، همین مرحله افزوده و مخلوط کنید .

   3- در آخر شیر را افزوده و پس از جوش آمدن در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر کاکائو ، خامه و … تزیین نمایید . دقت کنید که هات چاکلت هیچ وقت با نی سرو نمی شود .

   4- در کافه ها از ترکیب چند پودر مانند پودر شیر و پودر کاکائو و نسکوئیک و ….. استفاده میشود و توسط دستگاه اسپرسو و نازل بخار تهیه می شود .

    نکات :

    ۱ – دقت کنید که خامه قل نزند و به محض حباب زدن شکلات را اضافه کنید .

    ۲ – شکلات را هرچه بیشتر خرد کنید ، نوشیدنی شما سریعتر آماده می شود .

    ۳ – هات چاکلت با شیر کاکائو متفاوت است و مهمترن تمایز آن غلظت بالای آن است .

    ۴ – می توانید از طعم دهنده ها مانند چوب دارچین ، وانیل و …. یا سیروپ ها برای طعم دار کردن هات چاکلت استفاده نمایید .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/316960/بفرمایید-هات-چاکلتِ-داغ

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up