طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ,نحوه پخت ساندویچ مرغ و قارچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای ۴ نفر

 مرغ دو تکه ران و سینه
 قارچ  ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
 پنیر پیتزا  ۴ ورق یا ۲۰  گرم رنده شده
سس مایونز ۶- ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو به مقدار لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
خیار شور به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.

 

در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.

 

منبع : saghar78.blogfa.com


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-mushroom-sandwich1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up