طرز تهیه سوپ سرد

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: طرز تهیه نوعی سوپ را در این مطلب به شما آموزش داده ایم. درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • 50 گرم کره
  • 200 گرم پیازچه (یک دسته کوچک)
  • 1 ق‌چ گرانول سیر (سیر خشک شده)
  • 450 گرم نخودفرنگی
  • 1 عدد قرص عصاره سبزیجات
  • 1 عدد قرص عصاره سیر و زیتون
  • 3 پیمانه آب
  • 300 گرم خامه
  • 200 گرم قارچ
  • نمک و فلفل سفید؛ کمی
  • 1 ق‌س ریحان خشک
  • 1 ق‌س نعنای خشک

سوپ سرد

طرز تهیه:

1. پیازچه‌ها را شسته و خرد کنید. قارچ‌ها را هم بشویید و با چاقوی تیز ورقه ورقه کنید. حالا پیرکس متوسطی انتخاب کنید و پیازچه، قارچ، گرانول سیر و کره را داخل آن بریزید و در مایکروفر بدون درپوش با بالاترین قدرت (100درصد) به مدت شش تا هشت دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

2. پیرکس گود بزرگی آماده کنید و نخود فرنگی‌ها را به همراه آب داخل پیرکس بریزید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت 8 تا 10 دقیقه با همان قدرت 100 درصد حرارت دهید تا نخودها بپزند.

3. سبزیجات تفت داده شده در کره را به مخلوط نخود فرنگی و آب اضافه کنید. قرص‌های عصاره را هم با انگشت پودر کرده و داخل پیرکس بریزید. سبزیجات خشک شامل نعنا و ریحان را هم بیفزاید. پیرکس را بدون در با بالاترین قدرت به مدت پنج تا هفت دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا همه مواد با هم بپزند.

4. بعد از گذشت این مدت سوپ آماده است. حالا سوپ را کناری بگذارید تا سرد شود. سپس آن را در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید تا به مایه‌ای صاف و یکدست تبدیل شود. حالا خامه، فلفل و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

سوپ آماده شده را در یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید تا کاملا خنک شود. حالا سوپ را با پیازچه خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

فوت‌وفن

چون قرص‌های عصاره موجود در بازار معمولا بسیار شور هستند، بهتر است قبل از ریختن نمک در سوپ، مزه آن را بچشید و اگر نیاز بود به آن نمک اضافه کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/339541/طرز-تهیه-سوپ-سرد


بازدید: 7

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up