طرز تهیه مرغ بریان شکم پُر

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: مرغ بریان شکم پر از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. مواد میانی مرغ را مرطوب نگه می دارد و آن را از داخل مزه دار می کند. همچنین مایعی که در سینی فر جمع می شود، سس گریوی خوشمزه ای به ما می دهد که می توانیم مرغ را با آن سرو کنیم.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     سوسیس  ۱۵۰ گرم
  •     پیاز ۱ عدد
  •     سیر  ۲ حبه
  •     آویشن  ۶ شاخه
  •     لوبیا سفید ۶۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     گوجه خشک شده  ۲۰۰ گرم
  •     مرغ  ۱ عدد بزرگ
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  •     آب انگور  ۴۰۰ میلی لیتر
  •     آبلیمو   ۱/۲ لیوان

مرغ بریان شکم پر

طرز تهیه:1- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-برای تهیه مواد میانی، مقداری روغن زیتون در ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید. سوسیس خرد شده را در آن بریزید و برای حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. پیاز را اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا پیاز نرم شود، سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. برگ های ۳ شاخه آویشن و سپس لوبیا را اضافه کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه فراوان بزنید. گوجه ها را به همراه چند قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید و آن ها را از روی حرارت بردارید.

3-حالا مرغ را آماده کنید. داخل مرغ نمک و فلفل سیاه بپاشید و آن را با مواد میانی پر کنید و در نهایت ۱ عدد لیمو در آن قرار دهید و پوست مرغ را روی آن بکشید. روی مرغ کمی روغن زیتون بریزد، به آن فلفل پاپریکا، نمک و فلفل سیاه بزنید و به همه جای پوست مرغ بمالید.

4- آب انگور ، آب لیمو و ۲۰۰ میلی لیتر آب در سینی فر بریزید، و به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید. مرغ آماده شده را به همراه چند شاخه آویشن در سینی قرار دهید. روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپیچید و برای ۱ ساعت در فر قرار دهید.

5-بعد از ۱ ساعت، فویل را از روی مرغ بردارید و از مایع داخل سینی روی مرغ بدهید. حرارت را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش داده و مرغ را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود و همچنین اگر چاقویی به ساق مرغ بزنید، آبی صاف و بی رنگ از آن خارج شود. مرغ را از فر خارج کنید و قبل از سرو، برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

6-مواد داخل مرغ را از آن خارج کنید و سپس مرغ را تکه تکه کنید.

7-لیموی پخته شده با مرغ را با مایع در سینی ترکیب کنید تا سس گریوی رقیقی داشته باشید، آن را از صافی رد کنید. در صورت تمایل سس را روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شود.

8-از سس بر روی تکه های مرغ و مواد میانی ریخته و میل کنید.

نکات:

1– از یک مرغ به وزن تقریبا ۲ کیلو گرم استفاده کنید. محتویات داخل شکم مرغ را خالی کنید.

2– سوسیس ها را خرد کنید.

3- پیاز و سیر را پوست کنده و آن ها را ریز خرد کنید.

4– لوبیا سفید را از قبل آب پز کنید. آن را آبکشی و خشک کنید.

5– برگ های ۳ شاخه از آویشن ها را جدا کنید.

6– از گوجه نیمه خشک که در روغن زیتون نگهداری می شود، استفاده کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up