طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

مواد لازم :

کره  150 گرم
 خامه  200 گرم
 پنیر خامه ای  200 گرم
بیسکویت ساده و کاکائویی 30 عدد
مارمالاد آلبالو و خلال پسته و بادام برای تزئین دو قاشق غذاخوری
پودر شکر شش قاشق غذاخوری

دسر بیسکویتی کره ای :
یک قالب مستطیل به طول 26 سانتی‌متر و به عرض و ارتفاع 6 سانتی‌متر و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل 7 قاشق غذاخوری سرپر)

دسر بیسکویتی کره ای بیسکویت ساده :
پانزده عدد بیسکویت ساده و پانزده عدد بیسکویت کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم بیسکویت).

دسر بیسکویتی کره ای بادام و پسته و مارمالاد آلبالو :
شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو برای تزئین.

دسر بیسکویتی کره ای دسر بیسکویتی کره ای :
دویست گرم پنیر خامه‌ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه‌ای). صد و پنجاه گرم کره

طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ :
دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

 

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره‌ای دسر آماده شود.

 

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانتی‌متر قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره‌ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را به دسر کره‌ای آغشته کرده، یکی در میان در قالب قرار می‌دهیم و بقیه دسر کره‌ای را در قالب ریخته تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

 

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو روی آن ریخته، با خلال پسته و بادام آن را تزئین می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می زنیم تا آماده پذیرایی شود.

 

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

 

دسر بیسکویتی دو رنگ, طرز تهیه دسر بیسکویتی

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از « دسر بیسکویتی دو رنگ » خواهیم داشت.

منبع : tebyan.net

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up