كیک میوه با شكلات تلخ؛ عصرانه روزهای پاییزی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت شور و شیرین: امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

  • میوه‌های شكری خشك و خردكرده 100 گرم
  • انجیر خشك و خردكرده 100 گرم
  • خرده كیك كره‌ای 80 گرم
  • خلال بادام 250 گرم
  • شكلات سیاه خردكرده 250 گرم
  • شكلات سیاه ذوب‌كرده 60 گرم
  • سفیده‌های تخم‌مرغ  5 عدد
  • شكر 185 گرم

 

كیك میوه شكلاتی

 

طرز تهیه:

 

1. میوه‌ها، انجیر، خرده كیك، بادام، شكلات خردكرده و شكلات ذوب‌كرده را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شكر را بیفزائید تا شكر در سفیده‌های تخم‌مرغ حل شود.

2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.

3. اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/417801/كیک-میوه-با-شكلات-تلخ-عصرانه-روزهای-پاییزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up