با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت شور و شیرین: امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- میوههای شكری خشك و خردكرده 100 گرم
- انجیر خشك و خردكرده 100 گرم
- خرده كیك كرهای 80 گرم
- خلال بادام 250 گرم
- شكلات سیاه خردكرده 250 گرم
- شكلات سیاه ذوبكرده 60 گرم
- سفیدههای تخممرغ 5 عدد
- شكر 185 گرم

طرز تهیه:
2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.
3. اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/417801/كیک-میوه-با-شكلات-تلخ-عصرانه-روزهای-پاییزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.