کیک میوه با شکلات تلخ؛ عصرانه روزهای پاییزی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت شور و شیرین: امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

  • میوه‌های شکری خشک و خردکرده 100 گرم
  • انجیر خشک و خردکرده 100 گرم
  • خرده کیک کره‌ای 80 گرم
  • خلال بادام 250 گرم
  • شکلات سیاه خردکرده 250 گرم
  • شکلات سیاه ذوب‌کرده 60 گرم
  • سفیده‌های تخم‌مرغ  5 عدد
  • شکر 185 گرم

 

کیک میوه شکلاتی

 

طرز تهیه:

 

1. میوه‌ها، انجیر، خرده کیک، بادام، شکلات خردکرده و شکلات ذوب‌کرده را در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شکر را بیفزائید تا شکر در سفیده‌های تخم‌مرغ حل شود.

2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.

3. اکنون کیک را از فر خارج کنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. اینک کیک را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/417801/کیک-میوه-با-شکلات-تلخ-عصرانه-روزهای-پاییزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up