طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

نحوه پخت کباب ترکی,درست کردن کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

 

مواد لازم برای کباب ترکی :

 گوشت چرخ کرده 500 گرم 
پیاز ریز خرد شده  یک عدد 
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز،دارچین،پودر میخک   از همه یکم
 جعفری خیلی ریز خرد شده  سه قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس کباب ترکی :

 گوجه فرنگی خیلی ریز خرد شده یک و نیم لیوان 
 پیاز خرد شده دو قاشق غذاخوری 
 فلفل دلمه ریز خرد شده دو قاشق غذاخوری 
سیر رنده شده  یک حبه 
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب ترکی و سس مخصوص : 

مواد کباب را مخلوط و یک ساعت داخل یخچال بگذارید بعد در دست ورز بدهید و داخل روغن سرخ کنید. از روغن خارج و سس را داخل همان تابه درست کنید.

 

سیر و پیاز را سرخ کنید و گوجه و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بریزید. در تابه را بگذارید تا گوجه آب بیندازد و بپزد بعد کباب ها را داخل سس بچینید و با در بسته یک ربع بپزید.

کباب خوشمزه تان را با نان یا برنج سرو کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up