طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: در این مطلب، پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     ۹ پیمانه سیب شیرین خرد شده
  •     ۲ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  •     ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره خرد شده
  •     ۲ ورقه خمیر آماده پای
  •     ۱ عدد زرده تخم مرغ
  •     نصف یک عدد لیموترش

 

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.

3-کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.

4-مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.

5- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.

6- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.

7-ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.

8-بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.

9- پای را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/480919/طرز-تهیه-پای-سیب-و-دارچین-در-خانه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up