طرز تهیه کراکر کنجدی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

طرز تهیه کراکر کنجدی,درست کردن کراکر کنجدی

طرز تهیه کراکر کنجدی

 

مواد لازم برای کراکر کنجدی :

کره ی نرم شده   125 گرم
 روغن مایع  نصف فنجان
 آب نصف فنجان 
 زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال) یک عدد 
شکر دو قاشق مرباخوری
نمک 1/5 قاشق مرباخوری
سرکه 1/5قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد نصف فنجان
* آرد تقریبا 3/5 لیوان

 

* تقریبا 3/5 لیوان آرد با دقت بریزید

 

طرز تهیه کراکر کنجدی :

اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید و بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با 180 درجه بپزید.

 

گردآوری : بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up