با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه کیک دولایه
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولدها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
کره | 200 گرم |
شکر | 200 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
پودر کاکائو | 85 گرم |
آرد | 140 گرم |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
شیر | 3 قاشق سوپخوری |
مواد لازم کرم:
شکر | 160 گرم |
شیر | 3 پیمانه |
آرد | 3 قاشق سوپخوری |
کره | یک قاشق سوپخوری |
مواد لازم رویه:
میوه های دلخواه | به مقدار لازم |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
آب | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک دولایه :
ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.
در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.
هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.
میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.
سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.