طرز تهیه کیک دولایه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن کیک دولایه,نحوه پخت کیک دولایه

طرز تهیه کیک دولایه

 

می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم خمیر:

 کره 200 گرم 
شکر   200 گرم
تخم مرغ  4 عدد 
پودر کاکائو   85 گرم
آرد 140 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیر 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم کرم:

 شکر 160 گرم 
شیر  3 پیمانه 
 آرد 3 قاشق سوپخوری 
کره  یک قاشق سوپخوری 

 

مواد لازم رویه:

 میوه های دلخواه به مقدار لازم 
 شکر  2 قاشق سوپخوری
 آب 2 قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه کیک دولایه :

ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

 

پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

 در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

 

خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

 

کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

 

برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

 

میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up