طرز تهیه ماکارونی متفاوت با اسفناج

makarani
مواد اولیه :
پنیر موزارلا                                    1 پیمانهماکارونی                       454 گرم (شکل دار)

سس گوجه فرنگی                        737 گرم

خامه ترش                                  3/4 پیمانه

سس پستو                                 1/4 پیمانه

برگ اسفناج                                    6 لیوان

کنگر فرنگی                                   340 گرم

طرز تهیه:

فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه ی سانتی گراد روشن کنید.

1-در درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن آب ماکارونی را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بپزد ( تقریبآ 10 دقیقه طول میکشد که ماکارونی بپزد).

قبل از آبکش کردن ماکارونی 1/4 از آب ماکارونی را نگه دارید چون بعدآ استفاده خواهیم کرد.

2-در حین پخت ماکارونی ها ، سس گوجه فرنگی را گرم کنید، میتوانید با گاز و یا با ماکروویو این کار را انجام دهید.

3- سس پستو و خامه ی ترش را درون کاسه ای باهم مخلوط کنید.

4- ماکارونی آب کش شده را با 1/4 باقی مانده از آب ماکارونی و کنگر فرنگی ها و اسفناج ها را باهم در درون کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

5- درون ظرف مورد نظر را به وسیله ی اسپری روغن و یا با مقداری کره چرب میکنیم و سپس نصف مخلوط ماکارونی و اسفناج را در درون ظرف میریزیم، سپس مخلوط سس پستو و خامه را روی آن میریزیم و مقداری از پنیر را روی سس رنده میکنیم و دوباره نصف دیگر باقی مانده ی ماکارونی را میریزیم و روی آن نیز پنیر رنده میکنیم.

ظرف ماکارونی را بر روی یک صفحه ورق آلومینیومی در درون فر قرار میدهیم. ( این کار فقط برای تمیز ماندن فر است.)
30 دقیقه طول میکشد تا ماکارونی در درون فر پخته شود و پنیر آن ذوب شود.

قبل از سرو غذا اجازه دهید کمی خنک شود. این میزان ماکارونی برای 6 نفر در نظر گرفته شده است.

منبع : آشپزی خانواده سبز

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up