پوآجای ولوان؛ پیش غذای مهمان های خاص

مجله آشپزی مثبت – اکرم عسگری: اگر به دنبال یک پیش غذای شیک و متفاوت برای مهمانی تان هستید، پوآجای ولوان را انتخاب کنید. این پیش غذا به خاطر شکل متفاوتش، میز غذای شما را بسیار زیبا می کند. این پیش غذا را می توانید به راحتی در منزل درست کنید.

پوآجای ولوان

مواد لازم برای لایه میانی

  • 5 عدد فیله مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • 1 عدد پیاز
  • 1 ق م رب گوجه فرنگی
  • 2 /1 پیمانه پنیر پیتزا
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

مواد لازم برای تهیه پوآجای ولوان

  • 3 پیمانه آرد
  • 1 ق س پودر خمیر ترش
  • 3 ق س روغن مایع
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 ق م نمک
  • 100 گرم کره به دما رسیده
  • 2 ق س ماست
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 3 ق س آب

مواد رومال

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 ق م زعفران آب کرده
  • 1 ق چ پودر قند
  • 1 ق م آب

طرز تهیه:

1.  پیاز را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را داخل آن تفت دهید تا  کمی نرم شود. فیله ها را نگینی خرد کنید، سپس آنها را به پیاز اضافه کنید. زردچوبه، نمک، فلفل و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را  هم به مواد اضافه کنید و آنها را با هم کمی تفت دهید. در این زمان رب را به مواد اضافه کرده ، هم بزنید. اکنون مواد را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا کمی سرد شود. در انتها پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و کنار بگذارید.

2.  ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه مناسب الک کنید. وسط مخلوط آرد را گود کرده و سپس کره، تخم مرغ، روغن مایع، پودر خمیر ترش، ماست و 3 قاشق سوپ خوری آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر آماده شود.

3. خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید و با قالب گرد ، قالب بزنید. لبه های هر کدام از دایره ها را سفیده تخم مرغ بزنید. حالا یک خمیر گرد میان تهی  را روی آن قرار دهید. برای هر ولوان سه لایه خمیر میان تهی روی هم به همین شیوه قرار دهید.

4. داخل خمیر را از مواد میانی پر کنید. در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ، زعفران، پودر قند و آب را مخلوط کرده و به صورت رومال روی خمیر بمالید.

5. ولوان ها را در فر 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده به مدت 20تا 25 دقیقه قرار دهید. در انتها گریل بالا را روشن کنید تا روی ولوان ها طلایی شود. آنها را از فر درآورده ، سرو کنید.

منبع: chehnews.ir

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up