دسر و شیرینی مخصوص عصرانه های بهاری

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت – مریم کریمی، کارشناس آشپزی و شیرینی پزی: دست خود آدم که نیست. وقتی بهار می‌شود دیگر توی خانه ماندن طاقت زیاد می‌خواهد.دوست داری همان یک لقمه نان و کوکو را برداری ببری وسط طبیعت. آنهایی هم که حیاطی دارند یا بالکن بزرگ خانه‌شان را با گل و گیاه به پاتوقی باصفا برای صبحانه‌ها و عصرانه‌های بهاری تبدیل کرده‌اند، این روزها خوش به حالشان است. حتی برای خوردن میان‌وعده‌ها هم در خانه نمی‌مانند. ما هم حواس‌مان به شما هست؛ برای شمایی که در فصل بهارازمهمانان‌تان در حیاط یا بالکن پذیرایی می‌کنید، تعدادی دسروشیرینی بهاری درنظرگرفته‌ایم که هم راحت آماده می‌شوند هم اغلبشان خوش‌رنگ و لعاب هستند.دسرهای بهاری

10 مدل دسر و شیرینی مخصوص عصرانه های بهاری! (2)

مواد لازم:

  • 2 ق س ماست شیرین سفت
  • 1 پیمانه سرخالی آب سرد
  • 1 ق س پودر ژلاتین
  • 1 پیمانه سرخالی شیر
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 130گرم خامه صبحانه
  • 2 ق س پوره توت فرنگی
  • چند قطره رنگ صورتی و اسانس توت فرنگی
  • 1 ق س نعنای خرد شده
  • 2 ق س میوه پرتقال
  • چند قطره رنگ سبز و اسانس نعنا
  • چند قطره رنگ نارنجی واسانس پرتقال
  • کمی وانیل
  • چند عدد توت فرنگی برای تزیین

طرز تهیه:

1. ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار ‌دهیدتا شکر حل شود اما شیر نباید بجوشد .سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.   پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده به صورت بن‌ماری ( حرارت غیرمستقیم )حل کنید. حالا ژلاتین را به شیر اضافه کرده ،هم بزنید تا مایه یکدست شود.

2. ماست را در کاسه‌ای ریخته، کمی با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود.سپس خامه را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خامه و ماست با هم حل شود. مواد ژلاتینی خنک شده را به مخلوط خامه و ماست اضافه کنید و هم بزنید. حال موادرا به 4 قسمت مساوی تقسیم ‌کنید.

3. قسمتی را با پوره توت فرنگی، کمی رنگ و اسانس آن مخلوط کنید و ظرف‌های دسر را با مواد پر کرده، داخل یخچال ‌بگذارید.قسمت دوم را با اسانس نعنا، رنگ سبز و نعنای خرد شده مخلوط کنید و ظرف‌های سرو را پر کرده، کنار بگذارید.سمت سوم را با پوره پرتقال، رنگ نارنجی و اسانس پرتقال مخلوط کنید و ظرف‌های دسر را پر کرده، کنار بگذارید و قسمت چهارم را با وانیل مخلوط کرده و داخل ظرف‌های سرو را پرکنید و کنار بگذارید.در انتها ظرف‌ها را داخل یخچال به مدت 3 تا 4ساعت داخل یخچال قرار ‌دهید.برای سرو به دلخواه از ترکیب میوه‌ها و شکلات سفید هم می‌توان استفاده کرد.


اسموتی پرتقال

10 مدل دسر و شیرینی مخصوص عصرانه های بهاری! (2)

مواد لازم:

  • 5 عدد پرتقال بزرگ
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه پودر قند
  • 1 ق چ پودر وانیل
  • 1  و  1/2 پیمانه یخ خردشده
  • 1 پیمانه آب‌پرتقال یخ زده


طرز تهیه:

1. ابتدا پرتقال‌ها را بشویید، سپس پوست آنها را با یک چاقوی تیز بگیرید. حالا پرتقال‌های بدون پوست را خرد کرده و کنار بگذارید. آب‌پرتقال یخ زده را از فریزر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی یخ آن باز شود.

2. شیر سرد را همراه با تکه‌های پرتقال، آب‌پرتقال، پودر وانیل، پودر قند و تکه‌های یخ داخل مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کرده، صبر کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و اسموتی یکدستی حاصل شود.

3. حال اسموتی را داخل 3 عدد لیوان بریزیدو آنها را با برش‌های پرتقال تزیین کرده، سرو کنید.

یه جور دیگه

به‌جای پودر قند می‌توانید از 3 قاشق سوپخوری عسل استفاده کنید.


کیک بستنی توت‌فرنگی


10 مدل دسر و شیرینی مخصوص عصرانه های بهاری! (2)



مواد لازم برای 4 نفر:

  • 2 پیمانه توت‌فرنگی
  • 200 گرم بیسکویت شکلاتی
  • 100 گرم کره
  • 1 ق س عسل
  • 1 و 1/2 پیمانه بستنی وانیلی
  • 1 ق س برگ نعنای خرد شده
  • 1/2 تکه کیک شکلاتی

طرز تهیه:

1. ابتدا لایه پایینی این کیک را آماده کنید. به این صورت که بیسکویت‌ها را خرد کنید، طوری که کاملا پودر شوند. کره را آب کنید، سپس آن را همراه عسل  به بیسکویت خردشده اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

2. چهار قالب کوچک تارت را کمی چرب کنید، مخلوط بیسکویت و کره را داخل آنها بریزید و فشار دهید تا یک‌لایه داخل قالب‌ها تشکیل شود. حال قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

3. در این میان کیک شکلاتی را خرد کرده ، داخل یک‌ کاسه مناسب بریزید. بستنی وانیلی و برگ‌های خرد شده نعنا را داخل یک‌ کاسه دیگر با هم مخلوط ‌کنید، سپس آن را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

4. بعدازاینکه قالب‌ها را از یخچال بیرون آوردید، کیک خردشده را روی لایه اول، مخلوط بستنی را روی آنها و در انتها توت‌فرنگی‌ها را روی مواد بریزید. کیک بستنی شما آماده سرو است.

فوت وفن

بسته به میل شما می توان میزان عسل را کم یا زیاد کرد.


کیک ریواس


10 مدل دسر و شیرینی مخصوص عصرانه های بهاری! (2)


مواد لازم برای 6 نفر:

  • 100 گرم کره خرد شده
  • 200 گرم شکر قهوه‌ای
  • 1 ق چ پودر وانیل
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 150 گرم خامه
  •  180 گرم آرد
  • کمی نمک
  • 1/2 ق چ بیکینگ‌پودر
  • 250 گرم ریواس خرد شده
  • مواد لازم برای کرم
  • 50 گرم پودر قند
  • 1 ق چ آب‌لیمو
  • 2-1 قطره رنگ خوراکی صورتی

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. قالب موردنظرتان را چرب کنید  و با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه مناسب کره و شکر را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید، سپس وانیل و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و دوباره به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

2. در این مرحله خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک  را با هم مخلوط کرده و الک کنید، سپس آن را به ‌آرامی به مواد اضافه کرده، به‌ صورت دورانی و در یک‌ جهت مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

3. مایه کیک را داخل قالب بریزید. ریواس‌های خرد شده را روی مایه قرار داده و به‌آرامی فشار دهید تا داخل مایه بروند. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس آن را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.

4. برای درست کردن کرم، پودرقند و آب‌لیمو را با هم مخلوط کنید. رنگ خوراکی را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعدازاینکه کیک سرد شد، آن را با کرم صورتی تزیین کرده ،  سرو کنید.


کیک باوارین با توت فرنگی

نیره اعظم زنجانی:

10 مدل دسر و شیرینی مخصوص عصرانه های بهاری! (2)

مواد لازم

  • 1 عدد کیک اسفنجی                   
  • 250 گرم توت‌فرنگی
  • 1/2 پیمانه  شکر
  • 2 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 2 ق س آرد ذرت              
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 ق چ   وانیل
  • 1 و 1/2 ق س پودر ژلاتین
  • 1/2 پیمانه آب برای ژلاتین              
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 1 بسته ژله توت‌فرنگی    
  • توت‌فرنگی  برای تزیین

 
طرز تهیه:

1. ابتدا یک کیک اسفنجی ساده را دریک قالب گرد درست کنید.حالاکیک را از مقطع  به دو قسمت  مساوی تقسیم کنید و یک لایه از آن را در کف قالب کمربندی به قطر  18سانتی‌متر قرار دهید.

2. توت‌فرنگی‌های تمیز و شسته شده را در مخلوط‌کن ریخته، با یک دوم  شکر پوره کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را هم با باقی شکر و آرد ذرت مخلوط کنید.

3. در این مرحله شیر سرد را اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد جوشیده و غلیظ شود. حال  آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را بیفزایید.

4. پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود و آن را به مخلوط شیر و زرده اضافه کنید و بگذارید مواد کمی خنک شود.

5. خامه را به پوره توت‌فرنگی اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده، به مواد سرد شده اضافه کنید و تمام مواد را روی کیک در قالب بریزید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. حالا ژله توت‌فرنگی را با یک دوم پیمانه آب جوش و یک دوم پیمانه آب سرد آماده کنید.

6. توت‌فرنگی‌ها را روی کیک چیده و کمی از ژله را روی آن بریزیدو در یخچال بگذارید. بعد از چند دقیقه، باقی ژله را روی آن بریزید و به مدت 4 تا 5  ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را ببندد.در آخر کمربند قالب را باز کرده، سرو کنید.

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up