کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.

مواد لازم:

  •  
  • شکر 120 گرم(1/2 پیمانه+1 و1/2 ق غ)
  • لیمو (پوست لیمو ، رنده شده یا وانیل  نصف مقدار ذکر شده/ اختیاری) 1 ق چ
  • تخم مرغ (خیلی بزرگ/ هم دمای محیط)  4 عدد
  • آرد (الک  شده) 120 گرم(1 پیمانه + 1 ق غ)
  • نمک (به آرد اضافه کنید) کمی(1 پنس)

 

مواد لازم برای قالب 12 cm:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • رنده پوست لیمو (یا وانیل) کمی
  • آرد 60 گرم
  • شکر 60 گرم
  • نمک کمی

 

مواد لازم برای قالب 15cm:

 

  • نمک کمی
  • شکر 90 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
  • آرد 90 گرم

مواد لازم برای قالب 22cm:

  • نمک کمی
  • تخم مرغ 5 عدد
  • شکر 150 گرم
  • آرد 150 گرم
  • رنده پوست لیمو (وانیل) کمی

 

مواد لازم برای قالب 24 cm:

  • شکر 180 گرم
  • رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
  • نمک کمی
  • آرد 180 گرم
  • تخم مرغ 6 عدد

 

همچنین میتوانید با انواع کرم / خامه / فوندانت و…. تزیین کنید

 

طرز تهیه کیک اسفنجی ایتالیایی(ITALIAN SPONGE CAKE (PAN DI SPAGNA بدون بیکینگ پودر و روغن

طرز تهیه:

 

1– تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند. (یا برای چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید)

 

2– فر را بادمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.

 

3– قالب را بوسیله روغن یا کره چرب و آردپاشی میکنیم.

 

 مواد ذکر شده در قسمت مواد اصلی برای قالب سایز 18 تا 20 می باشد / برای سایر سایز ها بطور جداگانه مواد لازم ذکر شده.

 

4 – تخم مرغ ها/ شکر / رنده پوست لیمو (یا وانیل ) را در ظرف مورد نظر ریخته.

 

5- به مدت 15 دقیقه با سرعت متوسط به بالا با همزن میزنیم تا کرمی شکل شود .

6 – سپس آرد الک شده را اضافه نموده و با قاشق چوبی در یک جهت آرام فولد میکنیم.

 

نکته: فولد کردن: (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید) پف این کیک به تخم مرغ هست پس مواظب باشید در این مرحله پف کیکتون نخوابه.

 

طرز تهیه کیک اسفنجی ایتالیایی(ITALIAN SPONGE CAKE (PAN DI SPAGNA بدون بیکینگ پودر و روغن

 

7 – مواد را در قالب ریخته . نیازی به صاف کردن سطح کیک و تکان دادن قالب نیست.

8– به مدت 40 دقیقه(یا تا زمانی که تست خلال دندادن تمیز باشد) در فر قرار می دهیم.

 

نکته: در فر تا 20 دقیقه اول باز نشود.

 

نکات:

1 – استفاده از تخم مرغ فوق العاده بزرگ (هر تخم مرغ باید در حدود 70 ) اگر بیش از حد سرد هستند، آنها را در یک کاسه آب گرم چند دقیقه قرار دهید.

2 – ترکیب تخم مرغ شکر و.. در ابتدای دستور حتما باید 15 دقیقه باشد.

3– آرد را از قبل الک نکنید در همان لحظه اضافه شدن داخل ظرف الک کنید.

4– بعداز اضافه شدن آرد خیلی آرام باید با قاشق چوبی هم بزنید(فولد کنید).

5– بعد از اتمام زمان پخت در فر را را بطور نیمه باز قرار دهید و اجازه بدین 10 دقیقه کیک داخل فر باشد سپس خارج کنید. 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up