طرز تهیه بیسکویت دکمه ای

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

 

درست کردن بیسکویت دکمه ای, نحوه درست کردن بیسکویت دکمه ای

طرز تهیه بیسکویت دکمه ای

 

مواد لازم برای بیسکویت دکمه ای :







 کره  125 گرم
پودر قند  75 گرم 
 تخم مرغ 1 عدد 
 وانیل  1/4 قاشق چایخوری
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
رنگ خوراکی دلخواه از هر کدام 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه بیسکویت دکمه ای :

کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

 

از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم با یک وسیله به شکل دایره می زنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل می دهیم و سوراخ های آن را با خلال دندان ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.

 

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up