طرز تهیه کاری سبزیجات پاییزی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن کاری سبزیجات پاییزی,مواد لازم برای کاری سبزیجات پاییزی

طرز تهیه خوراک سبزیجات پاییزی با طعم ادویه هندی

 

با درست کردن این غذای فوق العاده سالم تنها در 30 دقیقه می توانید طعم ادویه هندی کاری را با تمام وجود حس کنید.

 

در این دستور پخت سعی شده از سبزیجات پاییزی که در حال حاضر بهترین کیفیت آنها را می توانید پیدا کنید استفاده شود.

 

مواد لازم برای کاری سبزیجات پاییزی:

 روغن زیتون یک و یک دوم قاشق چایخوری 
 سیب زمینی شیرین پوست کنده و به صورت مکعبی قطعه قطعه شده  یک فنجان
 گلچه کل کلم یک فنجان 
 پیاز که نازک خرد شده یک چهارم فنجان 
پودر ادویه کاری دو قاشق چایخوری
آب سبزیجات یک دوم فنجان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
نخود آب کشیده و خشک شده 425 گرم
گوجه فرنگی ریز خرد شده 410 گرم
گشنیز تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
ماست چکیده با چربی دو درصد  یک دوم فنجان

 

طرز تهیه کاری سبزیجات پاییزی :

روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سیب زمینی شیرین را به ماهی تابه اضافه کنید، سه دقیقه سرخش کنید.

 

حرارت را به متوسط کاهش دهید. قطعات گل کلم، پیاز و پودر کاری را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید، میکس داخل ماهی تابه را مرتب تکان دهید و بهم بزنید.

 

آب سبزیجات و سه مورد بعدی در لیست مواد لازم را اضافه کنید ( تا گوجه فرنگی ) مواد داخل ماهی تابه را به جوش بیاورید، درب ماهی تابه را بگذارید، حرارت را کاهش دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بجوشانید.

 

در حال جوشیدن مواد را مرتب بهم بزنید و در پایان هم روی آن گشنیز تازه بریزید و با ماست سرو کنید.

 

منبع : kermany.com


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/autumn1-vegetable-curry1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up