طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز محسوب می شود، قرار نیست همیشه نان و پنیر و کره و لبنیات برای صبحانه اماده کنیم. گاهی می توان با درست کردن خوشمزه ای، حسابی از خودمان اول صبح پذیرایی کنیم.

مواد لازم:

قارچ (پورتبلو،‌ ساقه جدا شده، یا قارچ معمولی درشت)  8 عدد
نمک طبق ذائقه
روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری
فلفل طبق ذائقه
تخم مرغ  8 عدد
پنیر رومانو (تازه رنده شده) نصف فنجان
گوشت (قلوه گاه گوشفندی) 8 برش گرد (400گرم)

 

طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید. کلاه قارچ های پورتوبلو را با ملایمت با یک حوله ی کاغذی نم دار پاک کنید سپس به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید. روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بپاشید.

 

طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت

2. سینی را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه قارچ ها را بریانی کنید. قارچ ها را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بریانی کنید تا نرم و قهوه ای شوند. از فر بیرون بیاورید و دوباره برگردانید به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد. نیمی از پنیر رومانو را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.

3. حالا وقت پختن تخم مرغ هاست. آنها را طبق سلیقه ی خود نیمرو کنید اما پیشنهاد می کنم جوری درستشان کنید که زرده کمی شل باشد.

4. در همین زمان یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله ی متوسط داغ کنید. گوشت را داخل کره سرخ کرده و در انتها به آن کمی نمک،فلفل،پودر سیر و موسیر اضافه کنید .بیکن را اضافه کنید.

 

طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت

 

5. برای سرو کردن کلاه های قارچ را داخل 4 بشقاب بچینید. روی هر کدام یک تکه گوشت، یک تخم مرغ آماده شده و کمی پنیر رومانو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

 

طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت

 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/459129/طرز-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت-با-تخم-مرغ

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up