مینی مافین ژامبون را امتحان کنید

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهنامه سرآشپز – سمیه دیندار:

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 50 گرم
  • کره: 30 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زرده تخمر مرغ: 1 عدد
  • شیر گرم: 25 ملی لیتر
  • ژامبون (نگینی خرد شده): 1 ورقه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ریحان: به میزان لازم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): 2 ق س
  • پونه کوهی خشک : یک دوم ق چ
  • گوجه فرنگی خشک در روغن: 1 پیمانه

 

 

مینی مافین ژامبون

روش پخت:

1.    داخل کاسه ای تخم مرغ، آرد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس به تدریج شیر گرم را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

2.    پونه کوهی، ژامبون، گوجه فرنگی خشک در روغن (خرده شده)، پنیر موتزارلا، نمک و فلفل را به مخلوط تخم مرغ افزوده و آن را با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

3.    3. داخل قالب سیلیکونی را با مقداری کره چرب کرده، سپس دوسوم هر کدام را با مخلوط مواد پر کنید. بعد در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود.

4.    بعد از فر خارج کرده و با ریحان سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/492582/مینی-مافین-ژامبون-را-امتحان-کنید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up