آموزش مرحله ای تزیین کیک با خمیر فوندانت

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

مطمئن باشید شما هم می توانید از معروف ترین قنادها هم بهتر کیک بپزید و تزیین کنید. در این مطلب قدم به قدم پخت کیک های رسمی که با خمیر فوندانت روکش و تزیین می شوند را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای خمیر فوندانت, تزیین کیک با خمیر فوندانت

آموزش مراحل پخت کیک و تزیین آن با خمیر فوندانت

 

تهیه بسیاری از کیک های عجیب و غریبی که عکس آنها را در بروشورهای تبلیغاتی و یا پشت ویترین مغازه‌ها می بینیم، آن قدرها که ما فکر می کنیم و درست کردن آنها به تخصص خاصی که فقط تنها عده ای از پس آن بر می آیند، نیاز ندارد. کافی است علاقه و اشتیاق کافی برای یادگیری داشته باشید و تمرین کنید. فقط همین.

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

تخم مرغ  6 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 230 گرم 
آب گرم 6 قاشق سوپخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق سوپخوری
آرد 250 گرم
خمیر فوندانت به میزان لازم
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
آبمیوه دلخواه 1 پیمانه


طرز تهیه کیک ساده :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سفیده و زرده  تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را در یک ظرف مناسب با نیمی از شکر مخلوط کرده، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و فرم بگیرد. زرده ها را با باقیمانده شکر و وانیل در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و کش دار شود. آب گرم را هم بتدریج به آن اضافه کنید.

حالا مخلوط زرده و مخلوط سفیده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و آنها را به حالت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کرده  بودید به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید. در آخر روغن مایع را هم بیفزایید.

اکنون مواد را در قالب 30 سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده و دیواره  های آن را با روغن چرب کرده اید بریزید، سپس آن را در فر به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.

بعد از اینکه کیک پخت، کمی صبر کنید تا کیک درون قالب خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید. کیک را به صورت افقی برش دهید، طوریکه به 2 یا 3 لایه تقسیم شود. روی هر لایه را با مقداری آبمیوه مورد نظرتان مرطوب کنید، سپس با خامه فرم گرفته تمام سطح و دیواره های کیک را بپوشانید.

حالا خمیر فوندانت را روی سطحی که به پودر قند آغشته کردید، به کمک وردنه باز کنید.

خمیر فوندانت,تهیه خمیر فوندانت

خمیر فوندانت را روی سطحی که به پودر قند آغشته کردید، به کمک وردنه باز کنید

خمیر باز شده را بلند کرده و روی کیک بیندازید. اضافه های خمیر را از دور کیک ببرید و سطح خمیر روی کیک را صاف کنید.

تزیین کیک با فوندانت,آموزش تزیین کیک با خمیر فوندانت

خمیر باز شده را روی کیک بیندازید، اضافه های خمیر را از دور کیک ببرید و سطح خمیر را صاف کنید

باقیمانده خمیر را جمع کرده، آن را با وردنه باز کنید و سپس آن را روی قالب سیلیکونی پهن کنید و خوب روی قالب صاف کنید تا فرم قالب را به خود بگیرد.

تکنیک های تزیین کیک,آشنایی با نحوه تزیین کیک

باقیمانده خمیر را جمع کرده، آن را روی قالب سیلیکونی با وردنه باز کنید

 

تزیین کیک با خمیر فوندانت, نحوه درست کردن خمیر فوندانت

خمیر را روی قالب سیلیکونی پهن کنید و خوب روی قالب صاف کنید تا فرم قالب را به خود بگیرد

اضافه های خمیر را بریده و از آنها برای تزیین حاشیه دور کیک استفاده کنید.

تهیه خمیر فوندانت,مواد لازم برای خمیر فوندانت

اضافه های خمیر را بریده و از آنها برای تزیین حاشیه کیک، با آب یا خامه دور کیک بچسبانید

این نوار حاشیه را با آب یا خامه دور کیک بچسبانید. حتما با یک قلم مو پودر قندهای اضافی را از سطح خمیر پاک کنید. کیک شما آماده است.

مواد لازم برای خمیر فوندانت :

 پودر قند 450 گرم
پودر ژلاتین  3 قاشق چایخوری
 آب 3 قاشق سوپخوری
 گلوکز مایع 2 قاشق چایخوری
* روغن جامد (گیلیسیرین) 1 قاشق سوپخوری (2 قاشق چایخوری)
اسانس 1/4 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به میزان لازم

 

* 1 قاشق سوپخوری روغن جامد یا 2 قاشق چایخوری گلیسیرین

طرز تهیه خمیر فوندانت :
ابتدا در یک ظرف مناسب پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به روش حرارت غیرمستقیم (بخار کتری) ذوب کنید. پودر قند الک شده را در یک کاسه مناسب بریزید و مرکز آن را گود کنید، سپس ژلاتین ذوب شده، گلوکز و گلیسیرین را در مرکز آن بریزید و مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.

خمیر را خوب ورز دهید. اگر خمیر شما کمی حالت چسبندگی داشت، با مقداری آرد آن را از حالت چسبندگی خارج کنید. حالا رنگ و اسانس را در این مرحله به خمیر اضافه کرده و خوب با خمیر مخلوط کنید.

خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود. اگر خمیر شما سفت شد، 10 ثانیه آن را در مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود.

موقع استفاده از خمیر، آن را با وردنه به اندازه سطح و دیواره های کیک تان باز کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up